De gode råvarer

Vi går aldrig på kompromis med smagen og kvaliteten af råvarer

Det hele starter med en god råvare

Når det kommer til at skabe en uforglemmelig madoplevelse, er valget af råvarer afgørende.

Hvad gør en råvare til en "god" råvare? For os handler det om flere elementer. Først og fremmest prioriterer vi at arbejde med danske producerede råvarer.


En anden vigtig faktor er smag. Kartoflen, er hjørnestenen i vores sortiment og er kendt for sin fantastiske smag og alsidighed. Vores kartofler er nøje udvalgt i samarbejde mellem vores kok og de danske kartoffelproducenter.

På den måde er vi sikre på at vi får de kartofler, som giver den mest lækre og cremede kartoffelmos.


Ved at vælge vores tilbehørs-måltidsretter, som er lavet med gode danske råvarer og sat sammen af vores kok. Så får du ikke blot en velsmagende madoplevelse, men du er også med til at bidrage en til mere bæredygtig fødevareproduktion, samtidigt med at du støtter de danske landmænd.

En mere bæredygtig fremtid


I vores bestræbelser på at skabe en mere bæredygtig fremtid for vores fødevaresystem er det vigtigt at se på vores forbrugsvaner. Danmark står over for udfordringer i forhold til klimaaftrykket fra vores fødevareforbrug, hvor vi rangerer blandt de højeste i verden per indbygger. En af årsagerne hertil er, at vores forbrug af animalske fødevarer er dobbelt så højt som den gennemsnitlige verdensborger. 


Faktisk udgør fødevareforbruget omkring 25% af den samlede klimabelastning i den vestlige verden. Vi har overskredet det niveau, hvor vores fødevareforbrug kan betragtes som bæredygtigt på globalt plan. Der er behov for forandring, og en del af løsningen ligger i at øge vores indtag af plantebaserede fødevarer. Her kommer kartoflen i spil som en sand bæredygtig helt.

Udover at være alsidig og lækker har kartoflen også en imponerende bæredygtighedsprofil. Kartoflen er den fødevare, der giver mest mad pr. klimaaftryk. En mark med kartofler kan mætte flere mennesker end en tilsvarende mark dyrket med hvede.

unsplash